pensem que el joc és un dels factors claus a l'hora d'adquirir coneixements

I A MÉS A MÉS...

 

Us facilitem una sèrie de consells pràctics per tal de facilitar el dia a dl centre:

 

 

-Roba còmode i pràctica

 

-No els abrigueu en excés

 

-Cotxets marcats

 

-Jaquetes marcades

 

-Objectes personals marcats (tuppers,capseta xumet..)

 

-Cal portar la bata,la cartera i la bossa de quadrets del centre

 

-Els dilluns portar tot el material (pitets,got,xumet,llençol..)

 

-Pitets amb goma

 

 

 

 

 

Si vas una mica "peix" amb les receptes de cuina, et podem donar un cop de mà!.Ens agrada ajudar-te i donar-te idees. Pregunta'ns!

Consulta'ns per les ETIQUETES per marcar roba i objectes; Són una meravella!

 

BALMES 251 LOCAL 1 08006 BARCELONA

TRUCA: 93 217 90 76 / 607 89 90 18   info@dintell.es  www.dintell.es   BARCELONA (Sarrià-Sant Gervasi) Costat Cl.Pilar; FGCC (Sant Gervasi-Gràcia). METRO: L3 Fontana  BUS:16,17,27,32

  • Linkedin Laia Delriu
  • Instagram
  • Facebook

DINTELL,S.L 

Desde Didáctica Infantil i Treball de L´Educació Lliure, S.L. le informamos que en cumplimiento del Reglamento (UE) 2016/679 del Parlamento Europeo y del Consejo de 27 de abril de 2016, sus datos personales se incorporarán al tratamiento Usuarios@web que realiza Didáctica Infantil i Treball de L´Educació Lliure, S.L.. La legitimación esta basada en el el consentimiento del interesado, con la finalidad de atender y dar curso a su solicitud y/o suscripción. El hecho de no introducir los datos de carácter personal que aparecen en el formulario como obligatorios podrá tener como consecuencia que no podamos atender su solicitud. Podrá ejercer su derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional que encontrará en www.dintell.es frente al Responsable del tratamiento mediante cualquier medio de comunicación ante el mismo.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now